Lindelöws Bokförlag

Medarbetare


Hemsida

Rasmus Andersson

EFTERORD

Ett citat ur efterordet till Roland Jansons andra bok Drömlotsen.
”Varandes en person som har fingertoppskänsla för när skratten kommer, när allvaret sänker sig över publiken och förståelsen för när just det där ögon­brynet skall höjas, att betoningen skall ligga på ­exakt rätt stavelse eller när det ska glittras i ögonen, då är det naturligtvis både frustrerande och förnedrande att bemötas som mindre vetande bara för att man inte besitter den formella titeln, den teoretiska kunskapen eller har den rätta stamtavlan.”

Personen bakom dessa ord lurades som tonåring, av sin ömma moder, med på ”Bänken” på Folkteatern och förstod för första gången att teater kunde vara som den musik jag själv lyssnade på. Ruffig, kaxig och politisk. Efter en arbetsskada som satte stopp för karriären som gravör har mina irrfärderna gått via Brunnsviks Folkhögskola, Hasselakollektivet och gör för närvarande ett strandhugg som ombudsman på Göteborgs Socialdemokratiska Partidistrikt.

Rasmus Andersson skrev också ett efterord till Roland Jansons första bok, Nackspärrarnas rike.


Drömlotsen
Roland Janson

En rejäl utmaning mot byråkrati och översitteri. Författaren fortsätter sin tidsresa och släpper fantasins bromsar till förmån för lotsen.

 Pris: 150 :- 


Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

Om du vill skicka in ett MANUS, gå in på fliken "Om förlaget" ovan och läsa mer.