Lindelöws Bokförlag

Författare

Tommy Rander

Speedwayjournalist och thrillerförfattare

Först ut i Sverige att skriva en hel bok om speedway är Tommy Rander. Hans livslånga intresse har resulterat i fyrfärgsboken Kurvornas konst. Tommy Rander har också givit ut thrillern Över gränsen. Tidigare blev Rockens Roll en mycket uppmärksammad bok på 70- och 80-talen. En musikklassiker.

Tommy Rander har en brokig bakgrund, som rockmusiker, journalist, skivproducent, tidnings- och radioman, tv-producent, organisatör och arrangör av turnéer och konserter, till exempel ANC-galan i Göteborg 1985.

Men han är också, och har varit i flera år, ordförande i speedwayklubben Kaparna i Göteborg. Dit kom han 1988 och blev först styreslemedlem. 1995 började han producera speedway för TV3 och Sportkanalen. 1997 tar Kaparna steget upp i högsta serien. 2006 kliver Kaparna ner en serie. Nu är klubben vilande i väntan på att man ska få en bana att köra på i Göteborg.

Hans stora intressen i livet är politik, historia, musik och litteratur. Han reser mycket, är tvåbarnsfar och fortfarande en hyfsad rocksångare.


Över gränsen
Tommy Rander

Tommy Rander gör här thrillerdebut. Han är mycket påläst om konflikten på Balkanhalvön. Boken utspelar sig på 90-talet, med en svensk familj i centrum.

 Pris: 150 :- 


Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

Om du vill skicka in ett MANUS, gå in på fliken "Om förlaget" ovan och läsa mer.