Lindelöws Bokförlag

Författare

Per-Olof Mattsson

FÖRORD

Per-Olof Mattsson är universitetslektor vi Stockholms universitet, han har skrivit förordet till John Steinbecks båda romaner Det stora kalaset och En underbar torsdag. Här ett citat:

"Genremässigt kan DET STORA KALASET närmast ses som en parabel, en berättelse som i en vardaglig iscensättning vill säga något om samhället och våra liv i stort. Alla slags typer av människor finns företrädda bland dagdrivarna och det övriga persongalleriet. Galleriet av dagdrivare och särskilt deras ledare Mack representerar moderna motsvarigheter till Don Quijote med sina hedervärda avsikter som alltid mynnar ut i katastrofala misslyckanden. De är också besläktade med William Saroyans (1908–1981) berättelser om armeniska emigranter i Kalifornien."


Buss på villovägar
John Steinbeck

En nyöversättning av BUSS PÅ VILLOVÄGAR, efter mer än 70 år. Steinbecks roman är fortfarande en mycket stark amerikansk berättelse.

 Pris: 195 :- 

Det stora kalaset
John Steinbeck

Nobelpristagaren John Steinbeck skrev denna roman om sin uppväxtstad i Kalifornien, där människorna skildras med mycket värme.

 Reapris: 95 :- (Ord: 135 :-)

Det stora kalaset (pocket)
John Steinbeck

Efter trettio år ges John Steinbecks DET STORA KALASET ut på nytt, i nyöversättning av Einar Heckscher.

 Pris: 75 :- 

En underbar torsdag
John Steinbeck

Ännu en roman av nobelpristagaren John Steinbeck i nyöversättning av Einar Heckscher. Denna gång den den dråpliga En underbar torsdag.

 Pris: 180 :- 


Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

En gratis Pröva-på-bok. Klicka på knappen ovan eller här!