Lindelöws Bokförlag

Författare


 Högupplöst bild

Hemsida

 Nilsson & Larancuent

Med en uppföljare till "Män utan nåd"

Författarduon består av Ricard A R Nilsson och Pierre D Larancuent. De ger nu ut sin andra kriminalroman på Lindelöws, Med döden som skugga.

Ricard A R Nilsson, född 1976, är uppvuxen i Kristianstad och Los Angeles. Han dömdes år 2000 till livstids fängelse. Under sitt straff har han bland annat läst in en magisterexamen i psykologi och deltagit flitigt i TV-, radio- och tidningsdebatter om kriminalvård. Han debuterade som 2012 med thrillern Män utan nåd tillsammans med Pierre D Larancuent i författarduon Nilsson & Larancuent.

Pierre D Larancuent, född 1981, är uppvuxen i Göteborg. Han dömdes för narkotikabrott. Under anstaltstiden har han läst in en högskoleexamen i såväl historia som sociologi. Tillsammans med Ricard A R Nilsson har han dessutom skrivit artiklar för olika tidningar. 2012 debuterade de tillsammans med thrillern Män utan nåd, som författarduon Nilsson & Larancuent.


Män utan nåd
Nilsson & Larancuent

Boken är en uppgörelse med ett Sverige där mänskliga rättigheter inte respekteras. Den speglar en verklighet som svenska myndigheter vill hemlighålla.

 Pris: 150 :- 


Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

Om du vill skicka in ett MANUS, gå in på fliken "Om förlaget" ovan och läsa mer.