Lindelöws Bokförlag

Författare

Ulla Bolinder

Författaren förnyar genren genom sitt sätt att skriva

Ulla Bolinder är född och bosatt i Uppsala och har under många år arbetat på Akademiska sjukhuset, vid sidan av att skriva. Hon har givit ut fyra romaner. I fyrtioårsåldern debuterade hon 1997 med Övergreppet. Sedan följde romantrilogin Hoppa in då!, Någonstans inom oss och Hela mig. Hon har fått Kommunalarbetareförbundets kulturstipendium 1999.

Nu har hon börjat skriva deckare, de två första heter Utsaga och Gärningsman. De innehåller en hel del fördjupande intervjuer med inblandade personer och polisens förhör med misstänka. Ett ovanligt grepp i genren. Detta är en serie som författaren planerar, på fem fristående deckare.


Gärningsman
Ulla Bolinder

Denna gång har David Weber valt att ta sig an fallet med mordet på en tjugoårig kvinna. Detta är andra fristående kriminalromanen om Weber.

 Pris: 150 :- 

Utsaga
Ulla Bolinder

I Utsaga kommer många röster till tals, genom intervjuer och förhör, alla med sina iaktagelser och upplevelser av att ett mord på en liten flicka begåtts i deras närhet.

 Pris: 150 :- 

Utsaga (pocket)
Ulla Bolinder

En kriminalroman om mordet på en åttaårig flicka. Vi följer David Webers engagemang och bilden fördjupas av de olika människornas relationer.

 Pris: 80 :- 


Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

Om du vill skicka in ett MANUS, gå in på fliken "Om förlaget" ovan och läsa mer.