Lindelöws Bokförlag


Pris:
190 :-

Kategori:
Roman
Format:
140 x 215 mm
Sidor:
306
ISBN-13:
9789188753038
Utgivning:
2019 september
Lagerstatus:
Kommer snart
Bandtyp:
Inbunden
 Högupplöst omslagsbild
Dit vägen bär
Marie Hedegård
Ellen tar sin egen lust på allvar

Huvudpersonen Ellen tar sin egen lust på allvar. DIT VÄGEN BÄR är en roman i feelgood-genren där du får följa Ellen några år efter debutromanen SÅ NÄRA BARFOTA.

ELLEN, nyss frånskild och med utflugna barn, bestämmer sig för att våga pröva något helt nytt i livet. Efter tjugofem år som hustru och mor är det verkligen hennes tur. En sömnadskurs på en folkhögskola i Småland lockar och där lär hon känna nya, spännande människor. Tillsammans med tre av dessa är Ellen med och renoverar en gammal buss för att med den styra söderut. Målet är byn Torrox på den spanska solkusten som 82-åriga Ingrid har drömt om i sextio år.

Vi får följa fyra kvinnors våghalsiga resa genom Europa i en renoverad småländsk stadsbuss. De fyra har olika mål med resan och drömmarna krockar med varandra. Sakta lär Ellen känna medresenärerna och nya sidor av sig själv. Och i Sevilla väntar någon redan på henne.

DIT VÄGEN BÄR är en roman om hur långt man är beredd att gå för att förverkliga sina drömmar. Moderskapet är en källa till lycka men var går gränsen mellan att bry sig om och lägga sig i?

Det här är den fristående fortsättningen på romanen SÅ NÄRA BARFOTA.

Recensioner:
"En underbar feelgoodroman, den berör och manar till eftertanke. Jag skrattar, mår bra och vill inte att den ska ta slut. Kryp upp i soffhörnet med en varm kopp choklad, tänd ljusen och bara njut! Och du, ha gott om tid på dig för du vill inte lägga den ifrån dig förrän den är slut."
Bokprataren - bettan_bokprataren, okt 2019

Recensioner av debutboken:

”realistisk och robust, gedigen och psykologiskt trovärdig” - Borås Tidning

”en utmärkt debut” - Biblioteket i fokus

”Jag bara älskar att läsa Ellens tankar som går stick i stäv med det hon säger.” - Bokstugan

”En härligt frigörande, klok, vänlig och helt underbar berättelse om att bejaka sig själv och upptäcka att det finns andra värderingar i livet.” – Boktipset

« Janne Josefssons uppdrag  |  Så nära barfota (pocket) »
Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

En gratis Pröva-på-bok. Klicka på knappen ovan eller här!