Lindelöws Bokförlag


Pris:
190 :-

Kategori:
Roman
Format:
140 x 215 mm
Sidor:
120
ISBN-13:
9789188753045
Utgivning:
2019 april
Lagerstatus:
Finns på lager
Bandtyp:
Inbunden
 Högupplöst omslagsbild
Siri och Immanuel
Sofi Jansson
Två unga människor blir grannar på samma våning

Detta är Sofi Janssons tredje roman. Om ett ungt udda par, att som läsare fascineras av. Boksläpp i början av april 2019. Beställ ditt ex redan nu.

Siri har känt sig utanför i hela sitt liv och när hennes bror, som är hennes enda vän, hastigt går bort i cancer känner hon sig helt isolerad och ensammast i världen.

Så flyttar Immanuel in i lägenheten mittemot hennes. Immanuel har precis separerat från sin sambo och med sig har han ett antal flyttlådor som han drar sig för att packa upp.

Motvilligt uppstår en kontakt mellan Siri och Immanuel. Siri är högljudd och ibland lite väl ärlig, medan Immanuel själv kämpar med sin egen försagdhet. Trots det finner de sig i varandras sällskap allt oftare.

När Immanuel hittar en handskriven liten lapp på en gatlykta förändras allt. ”Detta är en vädjan om hjälp”, står det. En trevande brevväxling uppstår via lyktstolpen och det blir början på en ny slags bekantskap som kommer att beröra och påverka tre människors liv.

Recensioner:
Författarens andra bok Dagar med min mamma uppmärksammades:

”En närgången berättelse av hur det kan vara att leva med en anhörig med bipolär sjukdom.” // Författarcentrum Väst, en av fem nomineringar till Årets västsvenska författare 2017

"Känsligt, med värme och med ett lättläst språk beskriver författaren i sin andra roman hur en psykisk sjukdom tar all känslomässig plats, inte bara för den sjuke utan för familjen och omgivningen. God, men också nyttig läsning om psykisk sjukdom." // BTJ

"Boken är lättläst och allt berättas i en anda av respekt och kärlek." // Västmanländskans bokblogg

"Dagar med min mamma är en tankfull och viktig bok om bipolär sjukdom, utifrån de anhörigas situation." // dagensbok.com

« Dagar med min mamma  |  Sylvester och den riktiga världen »
Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Titta in på:

www.folkboken.se

En gratis Pröva-på-bok. Klicka på knappen ovan eller här!