Lindelöws Bokförlag


Pris:
190 :-

Kategori:
Roman
Format:
140 x 215 mm
Sidor:
284
ISBN-13:
9789187291937
Utgivning:
2018 augusti
Lagerstatus:
Finns på lager
Bandtyp:
Inbunden
 Högupplöst omslagsbild
Livmodermakt
Erika Rockborn
Sista ordet om barnaskap kan modern ta

Livmodermakt tar upp moderskap och faderskap, något som huvudpersonerna återkommer till som livsavgörande frågor att besvara.

Martin Lindahl, en ständigt arbetande, lyckligt gift distriktsläkare har nyligen passerat de fyrtio. Han vill inget hellre än att bli pappa men hans hustru Madeleine är mer inriktad på sin karriär än någonsin. Dessutom är hon hårt styrd av sin mamma. Martin känner sig maktlös.

Alla människor runt Martin verkar dessutom skaffa barn. Till och med hans barndomsvän Sebastian som är gift med en man lyckas.

Frustrerad över sin tillvaro låter sig Martin övertalas att gå en sommarkurs i krokiteckning. Mötet med den fylliga, livsbejakande modellen Lisette överrumplar honom. Plötsligt är Martins annars så inrutade tillvaro totalt upp och nedvänd. Men vad är det egentligen Martin känner för den attraktiva Lisette? Ska det någonsin förunnas Martin att få bli pappa?

Recensioner:
"En feelgoodroman med extra tyngd ... Erika Rockborn skriver sin bok med ett vackert beskrivande språk som man verkligen sugs in i. Lämnar en och annan 'cliffhanger' som får en att vilja läsa vidare och personbeskrivningarna är underbara att ta del av." // Carolina Nilsson - Folkbladet

"Författaren berättar intressant om livet som läkare och barnlängtan ur ett manligt perspektiv. Här finns också ett brett karaktärsregister och tonen är lättsam och sympatisk." // Petra Norman - Btj

« Modersgölen  |  Utan att läka mina sår »
Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

En gratis Pröva-på-bok. Klicka på knappen ovan eller här!