Lindelöws Bokförlag


Pris:
160 :-

Kategori:
Ljudbok
Format:
130 x 130 mm
ISBN-13:
9789185489787
Utgivning:
2011 april
Upplaga:
3
Lagerstatus:
Finns på lager
Bandtyp:
CD
Den upplysta stigen (12 cd)
Kjell Eriksson
Vår första ljudbok blev en kriminalroman

Kjell Eriksson har avslutat serien om Ann Lindell som kriminalinspektör. Den upplysta stigen är första boken i serien och finns nu som ljudbok.

Sju av Kjell Erikssons tio kriminalromaner har nominerats till Årets deckare. Den första fick pris som Årets bästa deckardebut. Kjell Erikssons böcker har översatts och sålts till USA, Frankrike, Nederländerna, Tyskland, Italien, Norge, Danmark och Finland.

Den upplysta stigen handlar om en ung människas brutala död i en uppländsk skog, om rasism och byanda, svartsjuka, ensamhet och oväntad ömhet, om en gerillarörelse på en främmande kontinent. Den upplysta stigen är en roman om vår tid, den lilla byn och världen utanför.

När en ung man hittas mördad, gömd under en gran, påbörjar kriminalinspektör Ann Lindell en trögstartad utredning som kommer att skaka om en hel by. Varför kom den unga mannen till den lilla uppländska byn Ramnäs? Kring lant-arbetaren Edvard Risberg och hans familj kretsar utredningen, som leder Ann Lindell från Ramnäs, via Uppsala till Sydamerika. Allt under minnet av hennes eget kraschade äktenskap.

Kjell Eriksson är både författare och trädgårdsmästare.

« Vad skulle vi göra om vi inte var rädda?  |  Den upplysta stigen (pocket) »
Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

Om du vill skicka in ett MANUS, gå in på fliken "Om förlaget" ovan och läsa mer.