Lindelöws Bokförlag


Pris:
70 :-

Kategori:
Biografi
Efterord:
Göran Palm
Format:
110 x 180 mm
Sidor:
140
ISBN-13:
9789188144072
Utgivning:
2003 januari
Upplaga:
2
Lagerstatus:
Finns på lager
Bandtyp:
Pocket
 Högupplöst omslagsbild
Spilld mjölk och röda tulpaner (pocket)
Gun Ninnisdotter
Detta är första gången någon skriver självupplevt om incest

Detta är den första boken om incest, självupplevt, den kom ut redan 1990. Sedan under 90-talet fullbordade Gun Ninnisdotter sitt författarskap med sju böcker totalt.

Gun Ninnisdotter satt häktad för mordbrand och blev dömd till sluten psykiatrisk vård. Under denna tid började hon skriva dagbok om detta och sitt tidigare liv - om kärlekslösheten, övergreppen och sadismen. Männens fysiska styrka och halvkriminella värld faller som en mörk skugga över kvinnorna i denna självbiodgrafi.

"Med denna bok vill jag säga: Att hur vidrigt livet än kan vara så finns det ett ljus någonstans, kanske där man minst anar det. Kan jag inspirera någon till att ta itu med sitt liv, då har min egen smärta inte varit förgäves!", skriver Gun Ninnisdotter själv i sin biografi Spilld mjölk och röda tulpaner.

Författaren Göran Palm skriver ett Efterord i boken med titeln "Rösträtt". Där står det: "... har vi funnit det angeläget att ge socialbyråbesökarna chans att tala i egen sak på det sätt de själva väljer - utan att styras eller avbrytas av vare sig forskare eller socialsekreterare."

Recensioner:
"Hennes bok förtjänar att bli något mer än en sensation!"
Kristina Lundgren, Ny Dag

"Det är fasaväckande saker som händer, och man bara baxnar ... utan också över hur huvudpersonen lyckas bära med sig mod, styrka och glädje."
Nina Lekander, Expressen

« Kvällen är evig i nattens mörker  |  Varför har livet ingen dag? »
Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

En gratis Pröva-på-bok. Klicka på knappen ovan eller här!