Lindelöws Bokförlag


Pris:
125 :-

Kategori:
Noveller
Format:
160 x 230 mm
Sidor:
190
ISBN-13:
9789188144607
Utgivning:
2002 september
Lagerstatus:
Finns på lager
Bandtyp:
Inbunden
 Smakprov
8 x otrohet
Stig Hansén
Otrohetens smärta och lockelse

I åtta noveller visas otrohetens många ansikten: mot den man älskar, mot barnen, mot syskonen, mot sig själv. Här visas på människors starka känslor.

Vad ska mannen som far till Paris för att få vara ensam göra? Han tänker oavbrutet på sin sjuka dotter där hemma, men hennes mamma säger att hon vill att han inte kommer hem.

Vad ska en annan man göra när hans kvinna ligger med andra? Ställa henne till svars eller hålla tyst och hoppas på en bättre morgondag? Eller vara otrogen själv? Han har samlat på sig ett knippe lögner att ta till i fall han upptäcks, men lär sig att språket och ursäkterna kan användas till mycket. Precis som kärleken. Men det inser inte en annan man vi möter, han som lovar göra sin nya kvinna med barn i London där hon aldrig varit.

En annan man får höra de mest oväntade saker av sin son. Hemma väntar den nya frun som kanske är med barn. Hur ska han kunna nå henne om han inte ens kan förstå sin son?

Och vad finns det för svar att ge när man varit otrogen och vill skilja sig, men får frågan om man inte ett tag kan ta hand om den behövande systerdottern? Är det för mycket begärt att man sätter den egna kärleken i karantän när det gäller att rädda ett barn?

LÄS ett smakprov, tryck längst ner på pdf-symbolen.

« 4 x far  |  Bob Dylan: Highway 61 Revisited »
Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

En gratis Pröva-på-bok. Klicka på knappen ovan eller här!