Lindelöws Bokförlag

Läsning under hemarbete

Redan har ett par nya böcker givits ut i år och fler är på väg. Det finns över tre hundra olika böcker på den här hemsidan. Den som söker hen finner. Till vänster finns det länkar till både REA-BÖCKER och de som KOMMER SNART, ännu inte är tryckta.En av vårens böcker är Svenska 70-talsmöbler. Fullspäckad med fakta och bilder, 640 sidor och vikten - 3 kilo.

 

Efter 20 år som advokat i Berlin så gjorde Ferdinand von Schirach succé med sin debutbok BROTT. Nu är hans tredje novellsamling aktuell, med titeln - STRAFF. Förra året gav vi också ut ytterligare en bok av honom, 48 personliga reflexioner i KAFFE OCH CIGARETTER. I år har två nya kommit, TROTS ALLT och FALLET COLLINI.

 

GUNNAR KÄLLSTRÖM är rolig och tankvärd i en skön blandning i sin nya novellsamling, RIVJÄRNET I TABERG. Tidigare gav vi ut hans roman. 

 

Kristian Lundberg är nu framme vid sista delen i sin lyriktrilogi. Denna gång har han valt titeln EN LITEN BOK OM KÄRLEK. Efter många böcker där Malmö varit miljön så har han hittat en ny hembygd, på den skånska sydkusten.    

 

En annan tysk författare att hålla ögonen på är Simon Strauss, som vi givit ut två romaner av - SJU NÄTTER och den nya DAGAR I ROM.2021-02-11