Lindelöws Bokförlag

Läsning under hemarbete och sportlov

Redan har ett par nya böcker givits ut i år och fler är på väg. Det finns över tre hundra olika böcker på den här hemsidan. Den som söker hen finner. Till vänster finns det länkar till både REA-BÖCKER och de som KOMMER SNART, ännu inte är tryckta. En av dom är Svenska 70-talsmöbler.Gunnar Källström är rolig och tankvärd i en skön blandning i sin nya novellsamling, RIVJÄRNET I TABERG. Tidigare gav vi ut hans roman. 

 

Kristian Lundberg är nu framme vid sista delen i sin lyriktrilogi. Denna gång har han valt titeln EN LITEN BOK OM KÄRLEK. Efter många böcker där Malmö varit miljön så har han hittat en ny hembygd, på den skånska sydkusten.

    

Efter 20 år som advokat i Berlin så gjorde Ferdinand von Schirach succé med sin debutbok BROTT. Nu är hans tredje novellsamling aktuell, med titeln - STRAFF. Förra året gav vi också ut ytterligare en bok av honom, 48 personliga reflexioner -, KAFFE OCH CIGARETTER. 

 

En annan tysk författare att hålla ögonen på är Simon Strauss, som vi givit ut två romaner av - SJU NÄTTER och den nya DAGAR I ROM.2021-02-11