Lindelöws Bokförlag

Bokmässan 2019, 26-29 september

Lindelöws finns på bokmässan i Göteborg i monter B 04 : 39, sista veckan i september, som vanligt, från torsdag till söndag. Kom gärna förbi och läs på böckerna och prata om dom. Dessutom fins flera av förlgets författare i montern, från och till. Och så förlagets alla nyheter 2019.HÖSTEN 2019 inleds med tre nya böcker. Tre romaner och en lyrikbok. Innan jul hinner fler komma ut.

 

För första gången samlar PETER LEMARC ihop alla sina sångtexter som han sjungit från 1987 och framåt, under en mycket stark och älskad karriär. I boken Sångtexter 1986-2017 så har han också valt ut en del texter som han skrivit när andra artister har bett honom.

 

MARIE HEDEGÅRD följer upp sin uppskattade debutroman med en helt fristående fortsättning, Dit vägen bär. Den första romanen gav vi ut våren 2016 och den finns i pocket, Så nära barfota.

 

CHRISTER JOHANSSON har också kommit med en ny roman Vakten på Kynnefjäll, där den uppblossande debatten om ja eller nej till kärnkraft står i centrum.

 

Lindelöws fortsätter sin satsning på väl utvalda klassiker, denna gång JOHN STEINBECK:s Buss på villovägar, i nyöversättning av HANS BERGGREN. Den senaste översättningen kom för 70 år sedan.

 

FÖRFATTARE som Lindelöws gav ut i våras var Petra Revenue, Simon Strauss (pocket), Sofi Jansson, Kristian Lundberg och Michael Lundh. Dessa böcker hittar du här nedan.

 

VÄL MÖTT i Göteborg i monter B 04 : 39.2019-08-20