Lindelöws Bokförlag

 

 

 

LINDELÖWS ger ut både skönlitteratur, biografier och faktaböcker. Även som pocket. Vi har låtit nyöversätta klassikerna Joseph Conrad och John Steinbeck, satsat på både nya och unga norska, danska och tyska författare. I webbförsäljningen väljer du bland över trehundra olika böcker. Under varje boktitel hittar du utförlig information. Beställer du en eller två böcker är det alltid portofritt. Billigare än här i webb-shopen hittar du inte böckerna.

 

TILL HÖGER en länk till förlagets egen bokklubb Folkboken, där får du erbjudanden en gång i kvartalet. Om du anmäler dig här på fliken BokStödet (=Folkboken) får du välja en gratisbok. Följ gärna förlaget på Facebook och Twitter, klicka då längst ner.


Svenska 70-talsmöbler

Andreas Siesing

Detta är författarens andra referensverk om Svenska möbler och design.

Pris: 360 :-


Fallet Collini (pocket)

Ferdinand von Schirach

Denna romandebut har i flera år varit slutsåld i bokhandeln. Det är två huvudpersoner som möter läsaren, försvarsadvokaten och mördaren.

Pris: 70 :-


Trots allt

Ferdinand von Schirach

Våren 2020, en kort tid efter att WHO klassificerat covid-19 som en pandemi, för de tyska författarna Ferdinand von Schirach och Alexander Kluge i TROTS ALLT samtal via mejl.

Pris: 160 :-

Läsning under hemarbete och sportlov

Redan har ett par nya böcker givits ut i år och fler är på väg. Det finns över tre hundra olika böcker på den här hemsidan. Den som söker hen finner. Till vänster finns det länkar till både REA-BÖCKER och de som KOMMER SNART, ännu inte är tryckta. En av dom är Svenska 70-talsmöbler. 

 

 

Efter 20 år som advokat i Berlin så gjorde Ferdinand von Schirach succé med sin debutbok BROTT. Nu är hans tredje novellsamling aktuell, med titeln - STRAFF. Förra året gav vi också ut ytterligare en bok av honom, 48 personliga reflexioner i KAFFE OCH CIGARETTER. I år har två nya kommit, TROTS ALLT och FALLET COLLINI.

 

GUNNAR KÄLLSTRÖM är rolig och tankvärd i en skön blandning i sin nya novellsamling, RIVJÄRNET I TABERG. Tidigare gav vi ut hans roman. 

 

Kristian Lundberg är nu framme vid sista delen i sin lyriktrilogi. Denna gång har han valt titeln EN LITEN BOK OM KÄRLEK. Efter många böcker där Malmö varit miljön så har han hittat en ny hembygd, på den skånska sydkusten.    

 

En annan tysk författare att hålla ögonen på är Simon Strauss, som vi givit ut två romaner av - SJU NÄTTER och den nya DAGAR I ROM.Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

En gratis Pröva-på-bok. Klicka på knappen ovan eller här!