Lindelöws Bokförlag

 

 

 

LINDELÖWS ger ut både skönlitteratur, biografier och faktaböcker. Även som pocket. Vi har låtit nyöversätta klassikerna Joseph Conrad och John Steinbeck, satsat på både nya och unga norska, danska och tyska författare. I webbförsäljningen väljer du bland ett hundratal författare. Under varje boktitel hittar du utförlig information. Beställer du en eller två böcker är det alltid portofritt. Billigare än här i webb-shopen hittar du inte böckerna.

 

TILL HÖGER en länk till förlagets egen bokklubb Folkboken, där får du erbjudanden en gång i kvartalet. Om du anmäler dig här på fliken BokStödet får du välja en gratisbok. Följ gärna förlaget på Facebook och Twitter, klicka då längst ner.


Sossepolisen

Michael Lundh

Michael Lundh nådde sitt mål Norrmalmspiketen. I den tuffa arbetsmiljön formades han till en högerextrem våldsam polis och övergav sina tidigare värderingar.

Pris: 180 :-


Requiem över en förlorad son

Kristian Lundberg

2019 ges Requiem över en förlorad son ut, första delen i en trilogi.

Pris: 170 :-


Sångtexter 1986-2017

Peter LeMarc

För första gången samlas PETER LEMARC:S textproduktion i en bok, de som han skrivit med början 1986 och framåt. Tryckt och klar efter sommaren.

Pris: 190 :-

Nya böcker: Requiem från Malmö + Sossepolisen

MICHAEL LUNDH var anställd hos polisen i 26 år. I början som en hårdför piketpolis på Norrmalm. Men hans liv skulle få en rejäl vändning, från att ha varit en polis med rasistiska åsikter så började han arbeta förebyggande med ungdomar i Stockholms förorter och som visselblåsare på arbetsplatsen valde han att säga upp sig. Han kallar sin aktuella självbiografi för Sossepolisen.KRISTIAN LUNDBERG har släppt sin senaste diktsamling, Requiem över en förlorad son, första delen i en planerad trilogi, djupt förankrad i Malmös mylla och i hans egen familjs historia. Recensionerna har varit översvallande, några skriver att det är den bästa lyrik han skrivit, i Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter och Sydsvenskan. Klicka på tidningen så länkas du dit eller läs ett citat här på HEMSIDAN. Onsdag den 15 maj medverkade Kristian Lundberg i TV4, Malou efter Tio. Klicka för att se intervjun.

 

NYHET: På Lindelöws kommer också (våren 2020) Kristian Lundbergs andra del i denna dikttrilogi att ges ut: En liten bok om helvetet.

 

PETER LEMARC är en av de författare som kommer ut på förlaget under och efter sommaren. I Sångtexter 1986-2017 finns hans låtar att läsa i lugn och ro och förlora sig i och bli drabbad av - igen, denna gång utan musik - en resa i ett fantasifullt och poetiskt landskap. Förbeställ boken här på hemsidan. Den är tryckt och klar i månadsskiftet augusti/september och skickas hem till dig.

 

Det går också att förboka de båda romanerna Dit vägen bär av MARIE HEDEGÅRD och Vakten på Kynnefjäll av CHRISTER JOHANSSON.Titel, Författare, ISBN

Bli medlem. En gratis bok på köpet. Gå in på BOKSTÖDET här på förlagets hemsida.

 

Mer information om förlagets egen bokklubb.Titta in på:

www.folkboken.se

En gratis Pröva-på-bok. Klicka på knappen ovan eller här!